Onder 19 / Spelerinformatie
El Azzouzi, Anouar
Naam: Anouar El Azzouzi
Positie: Middenvelder
Leeftijd: 18 jaar
Geboorteplaats: Ede
Nationaliteit: Nederlandse
Voorheen: VRC
Huidige club: NEC


Anouar kwam achtst seizoenen (2011-2019) uit in de Academie.

Palmares
Kampioen : 2018, 2017, 2012Hij vertrok richting NEC uit Nijmegen.16 mei 2011: Vitesse heeft eerste twee aankopen van het nieuwe seizoen binnen

We gaan richting het einde van het seizoen nu bij de jeugdteams de competitiewedstrijden gespeeld zijn en alleen de toernooien nog gespeeld moeten worden. Dat is voor ons als begeleiders van VRC E1 een goed moment over even stil te staan bij een bijzonder moment. Aan het eind van dit seizoen maken twee van onze negen talenten uit de E1 namelijk de overstap naar Vitesse/AGOVV. Halverwege dit seizoen zijn Anouar en Oussama El-Azzouzi uitgenodigd om mee te gaan trainen bij Vitesse/AGOVV. Na een voorlichting bij Vitesse/AGOVV werd duidelijke dat de tweeling een traject ging volgen van een aantal trainingen op zondag. Op basis van deze trainingen zou besloten worden of zij wel of niet zouden mogen blijven.

De trainers van Vitesse/AGOVV zijn tijdens deze trainingen overtuigd van de voetbalkwaliteiten en instelling van Anaouar en Oussama. Dit heeft ertoe geleid dat zij vanaf volgend jaar de overstap maken naar Vitesse/AGOVV. Zij gaan daar spelen in de D3, terwijl zij eigenlijk nog een jaar in de E-pupillen horen.  Enorm enthousiast zeiden Anouar en Oussama direct ja. Logisch, maar dit betekent wel dat papa El-Azzouzi meerdere keren per week op en neer moeten rijden naar sportpark Papendal in Arnhem. Daar moest nog even over gedacht worden maar door het enthousiasme en overtuiging van Anaouar en Oussama is besloten de overstap te maken.

Wij zijn er als VRC en trainers van de E1 trots op dat wij twee talenten hebben opgeleid die nu de kans krijgen bij Vitesse/AGOVV om zich daar verder te ontwikkelen. Wij wensen namens de begeleiding en spelersgroep van VRC E1, Anouar en Oussama heel veel succes bij Vitesse/AGOVV en wij wachter af totdat we deze twee toppers wellicht op TV zien voetballen.

Namens de begeleiding en spelersgroep VRC E1

Bron: www.vv-vrc.nl