Onder 19 / Spelerinformatie
Lelieveld, Julian
Naam: Julian Lelieveld
Positie: Verdediger
Leeftijd: 22 jaar
Geboorteplaats: Arnhem
Nationaliteit: Nederlandse
Voorheen: Hattem
Huidige club: Vitesse
Debuut Vitesse 1: 2015-07-30: Southampton FC - Vitesse
Selectie Nationale elftal: Nederland O20, O19, O18


Julian komt voor het veertiende seizoen uit voor Vitesse, waarvan tien in de Academie en een uitgeleend aan Go Ahead Eagles.

Palmares
Kampioen : 2011, 2010
Bekerwinnaar : 2016, 2010

Donderdag 30 juli 2015 maakt hij op 17-jarige leeftijd zijn debuut voor Vitesse in de uitwedstrijd tegen Southampton FC voor de Europa League. Hij vervangt Kevin Diks in de 90e minuut.


 


26-11-2005: Julian Lelieveld gescout door Vitesse

Julian Lelieveld speelt in de F1 van Hattem. Dit team werd onlangs al kampioen, maar nu valt er weer wat noemenswaardig te melden.

Een tijdje geleden is het voetbaltalent van Julian niet onopgemerkt gebleven bij een scout van Vitesse! Deze had Julian op een zaterdagochtend zien ballen en was dusdanig onder de indruk geraakt, dat ie zich bij vader Ronald meldde en van het een kwam het ander.

Julian is nu door Vitesse uitgenodigd om een paar proeftrainingen te gaan volgen. Wanneer hij deze trainingen goed doorstaat, dan zal hij worden toegelaten tot de voetbalschool van Vitesse. Dat zou voor Julian helemaal een droom zijn die uitkomt, want hij is niet alleen bezeten van het spelletje, maar is ook nog eens fanatiek supporter van Vitesse!

Bij deze wensen wij Julian heel veel succes op zijn eerste training, die voor volgende week zondag ingepland staat!

Bron: www.vvhattem.nl