Onder 17 / Spelerinformatie
Evre, Tarik
Naam: Tarik Evre
Positie: Verdediger
Leeftijd: 22 jaar
Geboorteplaats: Amersfoort
Nationaliteit: Nederlandse en Turkse
Voorheen: IJsselmeervogels
Huidige club: Orduspor (Turkije)


Tarik kwam negen seizoenen (2006-2015) uit in de Academie. Hij vertrok richting Orduspor uit Turkije.

Palmares
Kampioen : 2013, 2007
Bekerwinnaar : 2009


04-07-2013 Vitesse bindt vele talenten

Vitesse heeft woensdag en donderdag deze week al een flink aantal talenten vastgelegd. De club is meer en meer in staat jong talent te behouden én te belonen.

Op woensdag was het eerst de beurt aan Abdel Metalsi. De speler van -intussen- Jong Vitesse tekende een contract voor één jaar. Een dag later was het de beurt aan Kai Huisman om een contract te tekenen. De Edenaar kreeg ondanks zijn zware knieblessure die hij pasgeleden opliep een tweejarig contract. Daarnaast tekenenden ook veel eerstejaars A-junioren hun contract: Joris Klein-Holte tekende voor twee seizoenen en ook Tarik Evre en Wellington Verloo tekenden hun contract.

Ook tekende een oud-jeugdspeler een contract bij de academie. Zaakwaarnemer Louis Laros meldt op zijn twitter dat de overeenkomst waarmee Nicky Hofs als jeugdtrainer aan Vitesse werd verbonden deze donderdag werd getekend. Daarnaast verlengde middenvelder Elmo Lieftink (Jong Vitesse) zijn verblijf bij Vitesse ook met een seizoen. Vrijdag staat er nog wat meer op het programma qua contracten. Vitesse maakt serieus werk van z'n talenten, waar iedereen met de recente transfers van Alexander Büttner naar Manchester United en Marco van Ginkel naar Chelsea FC kan zien dat de Vitesse Voetbal Academie deze opleidt voor de absolute top.

Bron: redactie


13-04-2006: Tarik Evre naar Vitesse

Afgelopen dinsdag heeft Tarik uit de E3 zoon van de trainer van de A1 de laatste testwedstrijd gevoetbald met de talentenschool van Vitesse/AGOVV. Ze speelden tegen de E1 van Vitesse/AGOVV en wonnen de wedstrijd met 6-5. Hij scoorde in deze wedstrijd 3 keer. Eind van de week begin volgende week krijgen ze te horen of ze volgend jaar in D3 van Vitesse/AGOVV mogen spelen.

Bron: www.vvijsselmeervogels.nl