Nieuwsberichten
1e kwalificatietoernooi O12 10/09

Op 9 september vond het 1e kwalificatietoernooi 8 x 8 voor de O12 plaats in Groningen. Andere deelnemers waren FC Groningen O12, PSV O12-2 en FC Utrecht O12. Tegen elke tegenstander werden er 2 blokken van 18 minuten gespeeld deze dag.
 
1e wedstrijd was tegen Utrecht en er werd goed begonnen door de O12. Na blok 1 was de totaalstand 1-0 door een prima goal van Youssef en na het 2e blok was de eindstand 3-0 door doelpunten van Jesaja en Jim.
 
De tweede wedstrijd was tegen Groningen en de O12 was duidelijk al een stapje verder en wonnen overduidelijk na 2 blokken met 8-2.
Een aandachtspunt was wel de vele gemiste kansen in beide blokken. Doelpunten van: Milan, Sage, Youssef, Jim, Jesaja(2) en Juwensley(2).
 
De laatste wedstrijd was tegen PSV. Dit duel was voor beide partijen het sleuteltje, Omdat PSV ook beide duels had gewonnen. Het waren blokken met 2 gezichten. Aan de ene kant was de O12 aan de winnende hand, terwijl aan de andere kant van het veld PSV een duidelijk overwicht had. Uiteindelijk trok PSV aan het langste eind en won in de totaalstand na 2 blokken met 3-4. Doelpunten O12 van Sage, Milan en Luc.
 
Jammer uiteraard dat de 1e plaats net niet is behaald, maar al met al een prima dag met periodes van goed verzorgd voetbal en voldoende punten om vooruit te kijken naar de volgend kwalificatieronde
 


Bron: redactie / JD

Deel online: