Nieuwsberichten
Talent van de maand september bekend! 29/09
De eerste maand competitief voetbal is achter de rug en dat is voor de Vitesse Voetbal Academie de hoogste tijd om een nieuwe prijs te introduceren: de Speler van de Maand Bovenbouw, Middenbouw en Onderbouw. Uit handen van Edward Sturing kregen de drie talenten een certificaat. Onderstaand de winnaars van de maand september.

Enzo Cornelisse

Enzo Cornelisse is de winnaar in de categorie Bovenbouw. De verdediger annex middenvelder van Vitesse O17 is bezig aan zijn achtste seizoen in Arnhemse dienst en heeft met zijn goede instelling de positieve lijn van vorig seizoen doorgetrokken. Met zijn spelintelligentie, voetballend vermogen, leiderschap en zijn immer positieve instelling geldt Enzo als voorbeeld voor iedere speler in de Vitesse Voetbal Academie.

Sil Swinkels

In de categorie Middenbouw gaat de prijs naar O15-verdediger Sil Swinkels. In zijn tweede seizoen bij Vitesse laat Sil zien dat hij ondanks zijn veertienjarige leeftijd zich al gedraagt als een echte prof. Sil is een winnaar pur sang en steekt momenteel veel tijd in het perfectioneren van zijn traptechniek en het sterker worden in de duels over de grond. Getuige zijn uitnodiging voor Oranje O15 is ook de KNVB dat niet ontgaan.

Battal Duldar

Bij de Onderbouw heeft Battal Duldar zich nadrukkelijk laten zien. Battal is sinds de zomer nieuw bij Vitesse. Vorig seizoen speelde hij nog bij de amateurs van ATC’65. Naast zijn snelle aanpassingsvermogen en fijne karakter, laat Battal iedere wedstrijd zien dat hij een meerwaarde is voor Vitesse O12. Battal is een technisch vaardige middenvelder die het moet hebben van spelintelligentie.
Bron: Vitesse.nl

Deel online: