Nieuwsberichten
Dik verdiende overwinning O12 tegen PSV 20/11
Zaterdag 17 november jl. stond de vierde competitiewedstrijd voor de O12 op het programma, ditmaal in Eindhoven tegen PSV. In een van de eerdere kwalificatietoernooien werd nog nipt van de Eindhovenaren verloren, dus er was nog iets recht te zetten.

Er werd in de eerste twee blokjes echt prima gespeeld door de O12, alleen jammergenoeg bleven de daarbij horende doelpunten uit en was de stand halverwege slechts 1-1 (doelpunt van Karsten). In de laatste twee blokjes veranderde het beeld niet en waar PSV veelal de lange bal hanteerde, combineerde de O12 zich keer op keer door de Eindhovense defensie en creëerde voldoende mogelijkheden om afstand te nemen. Dit gebeurde helaas niet en zo was het tot de laatste seconde spannend.

Na het derde blok was de stand opeens 5-4 voor PSV (doelpunten van Youssef, Milan en Luc) en kwam het dus neer op de winnaarsmentaliteit en weerbaarheid van de O12. Het was goed om te zien dat ook deze twee aspecten in de groep aanwezig zijn en zo werd er, door prima doelpunten van Janairo, Robin, Milan en in de laatste minuut door Roano, een uiteindelijk dikverdiende 7-8 overwinning behaald.


Bron: redactie / L.K.

Deel online: