Nieuwsberichten
Doelpuntloos gelijkspel voor Vitesse O16 tegen Twente 04/10

Nog steeds zonder Yairo en Shaquille speelde we op vrijdag namiddag onze derde wedstrijd van het seizoen. Met drie busjes reden we achter elkaar naar Hengelo (Overijssel). Daar kwamen we een bekende tegen. De trainer van FC Twente O16 is de in Arnhem geboren Nicky Kuiper. Jaren in de jeugd bij Vitesse gespeeld en nu dus eindverantwoordelijke bij Twente.

De eerste helft hadden we veel bal bezit maar niet veel echte kansen. Na drie minuten werd een voorzet van de mee opgekomen back Jordy tot corner verwerkt en tien minuten later passte Wessel de bal op Miliano maar zijn schot werd door de keeper tegen gehouden. Aan het eind van de eerste helft was het eerst Naygiro die knap langs de keeper ging maar zijn schot miste snelheid en precisie zodat een verdediger van Twente de bal voor de lijn kon keren. Daarnaar schoot Paul nog op goal maar zijn schot werd tot corner verwerkt.

De tweede helft begon met twee verse krachten en het spel de tweede helft ging op en neer. Kansen voor ons maar ook voor Twente. Miliano, Wessel, Naygiro kregen kansen maar de bal wilde er niet in. Maar aan de andere kant was het Jari die tot twee keer toe moest redden zodat we niet op achterstand kwamen. Het slot akkoord deze wedstrijd was voor ons maar het schot van Naygiro belande op de paal.

Een dank aan alle ouders die langs de kant stonden, Nicky Hofs die kwam kijken en Dennis van de Beukering die als collega trainer op de bank zat. Onze volgende wedstrijd is volgende week uit bij de Graafschap
Bron: redactie / M.B.

Deel online: