Nieuwsberichten
Inhalen bij Vitesse O12: AZ, PEC, Volendam en Ajax 20/12
Heb je Vitesse O12 al een paar weken op deze site gemist? Dat klopt! Een aantal wedstrijdverslagen waren helaas niet op de juiste plek terechtgekomen. Daarom halen we even een paar wedstrijden in één keer in. Hieronder lees je de verslagen van de wedstrijden tegen AZ, PEC Zwolle, FC Volendam en Ajax.
 
Vitesse O12 speelt een goede wedstrijd maar wint niet van AZ
 
Vitesse O12 mocht op zaterdag 2 december 2017 om 09:30 uur aantreden tegen AZ. AZ is een van de betere teams uit onze pool en daarom was er genoeg reden om er een mooie wedstrijd van te maken.  De vorige wedstrijd ging verloren met 12-5 en daar wilden de jongens uit Arnhem wat tegenover zetten.
 
De eerste 20 minuten konden beiden teams goed meekomen, Az en Vitesse gaven elkaar weinig ruimte weg toch creëerde Vitesse veel kansen. Na 40 minuten was dit de stand:
Team A scoorde maar liefst 2x, Joaquin en Mats waren de doelpuntenmakers, 2-0. Team B bracht het er wat minder van af, AZ was iets sterker en scherper in het afmaken van de kansen. 1-3 was de stand. Tim wist namens de Arnhemmers te scoren.
 
De tweede helft wilde Vitesse het goede spel doorzetten. Op beiden velden werd er goed gevoetbald. Al was AZ de ploeg die de kansen afmaakten.
 Team A keek al snel naar een 0-3 achterstand. Echter wist Stef de 3-1 te maken, op het moment dat Vitesse de 3-2 kon maken was het AZ die de 1-4 scoorde. Vitesse B had weinig tijd en Annas maakte de 2-4.
 
Team B verloor de tweede helft met 4-1. Vitesse kon genoeg weerstand bieden tegen AZ, al waren de Alkmaarders scherper voor de goal. Volgende week gaat Vitesse O12 op bezoek bij FC Utrecht om 12:00
 
Totale eindstand: 6-11
 
Doelpuntenmakers
Tim van der Leij 2
Stef Vullinghs 1
Annas Zarrouk 1 
Joaquin Nisi  1
Mats Egbring 1
O12 komt niet echt op gang tegen PEC Zwolle

Vitesse O12 is op zaterdag 18 november er niet in geslaagd om te winnen van PEC Zwolle. De wedstrijd kwam van beide kanten moeilijk op gang en Zwolle wist hier het beste mee om te gaan.Zo kwam het ene team met al snel op achterstand en bleef het bij het andere team lang spannend.
 
De eerste helft werd afgesloten met een 2-1 winst en een 2-5 nederlaag. De tweede helft werd er van kant gewisseld Vitesse had ook hier moeite om PEC te bestrijden. Vitesse had vaak het betere spel maar PEC kon genadeloos toeslaan in de omschakelmomenten die ze kregen.Zo eindige de totaalstand in een 12-8 overwinning voor PEC Zwolle.
 
Doelpuntenmakers Vitesse:
3 X Naufal El Amrani
2 X Tim van der Leij
1 X Koen Te Veluwe
1 X Stan Bouwens
1 X Stef Vullinghs
Vitesse O12 wint van FC Volendam O12

Zonder een zieke teammanager trad Vitesse O12 aan tegen FC Volendam. Door dat eerste feit hebben we geen uitgebreid verslag van deze wedsdtrijd, die met 5-6 in een Arnhemse zege eindigde.

Doelpuntenmakers Vitesse
Jip de Vries 2x
Jara  Weis 1x
Koen te Veluwe 1x 
Naufal El Amrani 1x 
Fabian Huetink 1 x
Ajax O12 efficiënter dan Vitesse O12

Zaterdag 4 november speelde Vitesse O12 tegen Ajax O12 op Papendal. Ajax was nog niet eerder de tegenstander van Vitesse en dit was dus een mooi moment om te kijken waar Vitesse O12 staat. Aangezien Ajax O12 het goed doet in de competitie.

De twee teams begonnen aan de wedstrijd en wat meteen opviel is dat beide teams van Vitesse al snel een tegentreffer incasseerden. Vitesse moest op beide velden wat terugdoen en dat lukte ook maar Ajax maakte bijna elke kans af. Zo keken beide teams tegen een achterstand aan.

De tweede helft werd er gewisseld van tegenstander hierbij was ook de opdracht van de trainers om deze helft te winnen. Vitesse bood meer weerstand en hierbij had Ajax ook moeite om hun eigen spel te spelen.

Helaas eindigde deze wedstrijd in een nederlaag voor Vitesse O12 met 7-13. Vitesse kon goed meekomen met Ajax maar de Amsterdammers waren iets efficiënter met de kansen afmaken.

Doelpuntenmakers Vitesse
Joaquin Nisi : 2 X
Naufal El Amrani: 1x
Annas Zarrouk : 1x
Stef Vullinghs : 1x
Stan Bouwens : 1xBron: redactie / S.B.

Deel online: