Nieuwsberichten
Nieuwe spelers Vitesse Voetbal Academie 18/06

De Vitesse Voetbal Academie is voortdurend bezig met talentontwikkeling. Zo ook dit seizoen. Naast de huidige spelers verwelkomen we volgend seizoen nieuwe jeugdspelers bij diverse elftallen.

Vitesse O19

Enrico Hernandez (17) en Richonell Margaret (17) verruilen allebei de jeugdopleiding van Ajax voor de Vitesse Voetbal Academie. Hernandez, jeugdinternational van Oranje O16, is een rechtsbenige spits die ook op de flanken uit de voeten kan. Margaret speelde negen jaar in de jeugdopleiding van Ajax. De technische middenvelder kwam afgelopen seizoen uit voor Ajax O19. Beide jeugdspelers sluiten na de zomerstop aan bij het Vitesse O19 van trainer Dennis van Beukering.

Vitesse O17

Niyi Scholten (16) versterkt met ingang van volgend seizoen Vitesse O17. Scholten is een linksbenige linkervleugelverdediger die overkomt uit de jeugdopleiding van Ajax.

Vitesse O16

Vitesse O16 heeft zich op meerdere fronten versterkt voor aankomend seizoen. Luuk Wensink (14), Mohammed Akharaz (14), Tarik Challoui (15), Espen van Ee (14), Rik van ’t Wout (15) Jordi Altena (14) en Nigel de Weerd (15) sluiten allen in het nieuwe seizoen aan bij Vitesse O16.

Wensink, jeugdinternational van Oranje O15, is een linksbenige centrale verdediger die wordt overgenomen uit de jeugdopleiding van NAC Breda. Akharaz komt over van SC Feyenoord, de amateurtak van Feyenoord, en is een technisch vaardige aanvaller. Challoui is een grote, sterke verdediger en komt over van DHC Delft. Van Ee en Van ‘t Wout verruilen beiden Alphense Boys O15 voor de Vitesse Voetbal Academie. Van Ee is een technisch vaardige middenvelder die op meerdere posities uit de voeten kan. Van ‘t Wout is een spits die afgelopen seizoen makkelijk scoorde in de eerste divisie. Altena is een aanvallende middenvelder en wordt overgenomen van de jeugdopleiding van FC Dordrecht. De Weerd is een snelle buitenspeler die afgelopen seizoen zijn wedstrijden speelde voor OJC Rosmalen O15.

Vitesse wenst haar nieuwe spelers veel succes in het nieuwe seizoen!

Vitesse O19 en Vitesse O17 starten de voorbereiding op het nieuwe seizoen op maandag 23 juli. Vitesse O16 start op maandag 30 juli.
Bron: Vitesse

Deel online: