Nieuwsberichten
O.09 heeft het lastig in competitiewedstrijden tegen PSV-fundamenten 14/04

Zaterdag 25 maart speelde Vitesse O.09 voor de competitie tegen PSV. Een lastige wedstrijd omdat PSV in een afwijkende formatie speelt. Leunend op een driemans-verdediging, één middenvelder en één aanvaller hadden wij wat tijd nodig om ons daar op in te stellen.

Na wat aanpassingen lukte het steeds beter in ons spel te komen en werden het leuke wedstrijden. Uiteindelijk verloren we de wedstrijdjes met de uitslagen 4–11 en 8–13.

Doelpuntenmakers:
Maas Jansen 3 x, Dylan Eleonora 3 x, gastspelers 3 x, Jort van de Glind 2 x en Timo van de Bovenkamp 1.
 

ZVV Apeldoorn O.10 te veel onder indruk van Vitesse O.09

Ondanks dappere strijd en met een mannetje meer werd deze oefenwedstrijd op 29 maart j.l. nooit een echte wedstrijd. Daarvoor was uiteindelijk de weerstand van de Apeldoornse jongens te gering. Voor ons was de slagingskans van individuele acties juist nu groter. Wat tot gevolg had dat we heel veel voor het doel van de tegenstanders kwamen. Dus ook veel scoringskansen. Uiteindelijk kon er een eindstand van 49 – 8 genoteerd worden. Voor beide teams niet leuk, alhoewel ZVV het prachtig vond om op Papendal te voetballen.

Doelpuntenmakers:
Gastspelers 10 x, Timo van de Bovenkamp 10 x, Dylan Eleonora 6 x, Joost Stegeman 5 x, Yordi Dietrich 5 x, Maas Jansen 4 x, Pascal van Dieren 3 x, Jort van de Glind 2, Jasper Riemersma 2 x en Kyan Maan 2 x.
Bron: redactie / LvdK

Deel online: