Nieuwsberichten
O12 wint moeizaam van FC Twente 18/12
Na de topwedstrijden van de afgelopen weken met winst tegen PSV, Ajax en AZ, vond afgelopen zaterdag de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop plaats. De uitwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van FC Twente stond op het programma.

Een op papier makkelijke wedstrijd, maar wedstrijden vinden nu eenmaal niet op papier plaats en dat bleek nu ook weer. FC Twente was over de gehele wedstrijd gezien een prima tegenstander die het de O12 erg lastig maakte. In het eerste blokje was dit op het scorebord nog niet zien, want de O12 leidde na dit blok met 1-5.

Het tweede blokje ging gelijk op. 3-3 was de eindstand in dit blokje, waardoor de stand halverwege 4-8 was voor de O12. In blok drie wist alleen Vitesse het net te vinden en dus eindigde dit blokje in 0-1. De totaalstand was nu dus 4-9. Het laatste blok was duidelijk voor Twente. Aan beide kanten werd er een 2-1 overwinning behaald door de Tukkers, maar dit was uiteindelijk dus niet genoeg voor de eindoverwinning. De O12 won uiteindelijk met 8-11.

Zaterdag 26 januari gaat de competitie weer verder met een thuiswedstrijd tegen Volendam.
 
Doelpuntenmakers:
Luc 4x
Milan 3x
Roano
Juwensley
Youssef
BattalBron: redactie / L.K.

Deel online: