Nieuwsberichten
O15 laat zich verrassen in Volendam 03/10

Uit naar Volendam. Je hoopt dan altijd dat je deze gaat winnen en je de dag kan afsluiten met een visje op de Dijk. In het stadion van de plaatselijke FC moest het vandaag dan gebeuren. Nadat de technische staf onverwachts moest sleutelen aan de opstelling konden we beginnen. Vandaag lukte het niet om onze verwachtingen waar te maken. De eerste paar minuten waren nog wel hoopvol en leken we het initatief te nemen, maar al snel nam het sterke Volendam de touwtjes in handen. Met goede combinaties en snelle uitvallen werden we van het kastje naar de muur gestuurd.

Ons middenveld kreeg geen grip op de tegenstander en onze voorste linie konden we niet bereiken. Achterin werd onrustig gevoetbald en mede daardoor werd er te vaak de diepe bal gespeeld. Ook hadden we veel moeite met de snelheid van de spitsen van Volendam. In de 24e minuut nam Volendam een voorsprong. Ze verzuimden echter om voor rust een veel grotere voorsprong te nemen. Na rust waren er een paar wissels. Abdullahi en Abdul bleven achter in de kleedkamer en Andrei Gheralia en Divaio Kolf mochten het proberen, maar al vrij snel nam Volendam een verdiende 2-0 voorsprong. Na de 2-0 in de 38ste minuut volgden er nog wat omzettingen en het leek dat we iets meer grip op de wedstrijd kregen. Divaio werkte hard en kon zo nu en dan een steekpass geven, maar echte grote kansen bleven uit.

Middels een paar goede ingrepen en passes van Ruben van Strien en schoten van Gallio Esajas en Milan Sanders buiten de zestienmeter werd de keeper nog enigszins op de proef gesteld. De rappe rechtsbuiten van Volendam maakte echter een eind aan de hoop en snelde langs alle verdedigers van Vitesse en krulde de bal in de verre hoek, 3-0.

Een wedstrijd om snel te vergeten. Maandag spelen we tegen DOVO O17 en zaterdag de verre uitwedstrijd tegen SC Heerenveen. Laten we ervan uitgaan dat de goede trainingen zijn uitwerkingen krijgen en we snel laten zien waar we toe in staat zijn.

Opstelling:
1. Edwin Danquah, 2. Leonardo Rocha de Almeida, 3. Abdullahi Hassan, 4. Marcus Steffen, 5. Jorn Smits, 7. Milan Sanders, 8. Ruben van Strien, 9. Abdul Sesay, 10. Wesley Muit, 11. Eray Surul, 15. Max van Beem.

Wisselspelers:
6. Andrei Gheralia, 12. Jari Smit, 13. Devonisch Eustatia, 14. Giovanni Davidse, 16. Vincent Derksen, 17. Gallio Esajas, 18. Divaio Kolf.

Scoreverloop:
24. 1-0 Volendam

38. 2-0 Volendam

46. 2-0 Volendam


Bron: Redactie / DvdW

Deel online: