Nieuwsberichten
O15 overlopen door NEC 08/05
Na het zware maar mooie 8 daagse toernooi in Tbilisi stond vrijdag j.l. de derby tegen NEC o15 op het programma. Normaal zijn dit de wedstrijden waarbij je niemand hoeft te motiveren.

Vandaag was het anders. Soms heb je er zo’n wedstrijd als vandaag tussen zitten. Op een paar uitzonderingen na leek het team niet tot op het bot gemotiveerd. Een speler had zich een uur vergist en kwam te laat. Ook dat werkt niet mee aan een vlekkeloze voorbereiding. Met name de verdediging liet vandaag flinke steken vallen, waardoor NEC kans op kans kreeg. Communicatie onder elkaar en met de keeper zorgden voor een aantal hachelijke momenten.

Oud-Vitessenaar Ibi Cissoko was vandaag in prima vorm. Hij maakte het als rechtsvoor onze verdediging zeer lastig en dartelde regelmatig langs onze verdediging. Voorin creeerden we helaas ook niet veel. Alleen Milan Sanders was dicht bij een goal. Hij wist een scherpe voorzet van Gallio Esajas net niet binnen te glijden. NEC wist wel raad met het lakse optreden van onze ploeg en scoorden er lustig op los. 0-4 en niet eens geflatteerd. Deze wedstrijd moeten we maar snel vergeten en met opgeheven hoofd gaan we zaterdag naar Alkmaar waar AZ onze tegenstander is. Zet hem op mannen!!

Opstelling Vitesse O15
 1 Kevin Gadellaa,  2 Jorg van Rijn, 3 Marcus Steffen, 4 Sil Swinkels,  5 Max van Beem,  6 Devonish Eustatia, 7 Gallio Esajas,  8 Ruben van Strien, 9 Eray Surul, 10 Naygiro Sambo, 11 Milan Sanders.

Wisselspelers:
12 Jari Smit, 13 Giovanni Davidse, 14 Andrej Gheralia, 15 Vincent Derksen, 16 Wesley Muit, 17 Abdul Sesay.

Scoreverloop:
36e minuut 0-1 NEC
42e minuut 0-2 NEC
58e minuut 0-3 NEC
60e minuut 0-4 NEC


Bron: redactie / DvdW

Deel online: