Nieuwsberichten
O15 toont twee gezichten 06/11
Vandaag de vroege uitwedstrijd in onze hofstad Den Haag. Dit team kon bij een overwinning op gelijke hoogte komen met ons. De eerste helft hadden we een veldoverwicht. De taken werden redelijk goed uitgevoerd, maar helaas  konden we geen echte kansen afdwingen, mede omdat ADO goed en stug stond te verdedigen.

Helaas wisten de gastheren een fout in onze verdediging van ons wel direct af te straffen. In de 8e minuut werd het 1-0 voor ADO. We raakten gelukkig niet in paniek en in de 10e minuut werd vanuit een corner van Milan Sanders de gelijkmaker gescoord. De bal viel via de “kluts” voor de voeten van Eray Surul die er als de kippen bij was om de 1-1 te maken.

Het leek erop dat Vitesse op jacht ging naar een voorsprong, echter onze verdediging liet zich weer verrassen en gaven in de 27ste minuut het 2e “kadootje” weg. 2-1 voor ADO. Jammer, gezien het veldspel was dit niet nodig en ook tegen de verhouding in. In de rust werd Milan vervangen door Divaio Kolf.
 
Na rust konden we geen minuut meer ons eigen spel spelen. Taken werden niet meer uitgevoerd. Er waren nog wel een paar kleine kansjes, maar ADO speelde het slim uit. Giovanni Davidse en Devonish Eustatia vielen in voor Ruben van Strien en Vincent Derksen, maar ook zij konden het tij niet meer keren.

Met nog twee doelpunten in de 57ste en 69ste minuut liep  ADO uit naar een 4-1 overwinning. Vandaag dus een wedstrijd met 2 gezichten, een aardige 1ste helft en een zeer matige tweede helft. Aankomende maandag spelen we een oefenwedstrijd tegen Zeeburgia o15 en zaterdag aanstaande een thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch.
 
Opstelling Vitesse O15
1 Nigel van Haveren, 2 Jorg van Rijn, 4 Marcus Steffen, 3 Vincent Derksen, 5 Max van Beem, 6 Jorn Smits, 7 Eray Surul, 8 Ruben van Strien, 9 Gallio Esajas, 10 Andrei Gheralia, 11 Milan Sanders.
 
Wisselspelers:
 12 Kevin Gadellaa, 14 Devonisch Eustatia, 13 Divaio Kolf, 15 Giovanni Davidse
 
Scoreverloop
 1-0 ADO
1-1 Eray Surul
2-1 ADO
3-1 ADO
4-1 ADO


Bron: redactie / DvdW

Deel online: