Nieuwsberichten
O15 wordt sterker, maar wint nog niet 28/11
PSV uit, de Herdgang, dat is een prima podium voor een leuke wedstrijd. Na wat onrustige weken waarbij we te vaak wisselvallig presteerden mochten we vandaag proberen alle schroom van ons af te spelen en in de 1ste helft ging dat niet eens onaardig.

Voorin verschenen we af en toe gevaarlijk voor de keeper van PSV, maar o.a. een schot van Milan Sanders en de rebound van Eray Surul werden niet omgezet in een goal. En als je ze zelf niet maakt, doet de tegenstander dit wel.  Ondanks een paar persoonlijke fouten werd er door het hele team gestreden voor een goed resultaat. Halverwege de eerste helft waren er een paar scrimmages voor onze goal waarbij Nigel van Haveren met kunst- en vliegwerk een goal kon voorkomen. In één van die scrimmages werd de bal hard ingeschoten en wel tegen de arm van Vincent Derksen. Penalty en 1-0 voor PSV. Eigenlijk tegen de verhouding in.
 
Na rust hoopten we de achterstand om te kunnen buigen. De eerste tien minuten waren nog hoopvol, maar vrij onverwacht nam PSV door een persoonlijke fout een 2-0 voorsprong. Vincent probeerde de bal weg te werken uit het strafschopgebied, maar schoot de bal tegen een PSV’er aan, waardoor deze langzaam de goal inrolde. Nadat Ruben van Strien, Rafael Duarte en Giovanni van Zwam waren ingevallen kreeg PSV nog een paar kleine kansjes en ook Gallio Esajas probeerde het een keer met een hard schot dat werd geblokt. Helaas wisten we niet te scoren. PSV nog wel een keer 3-0.

O15 heeft op dit moment door omstandigheden een beperkte bezetting, maar met hulp van trainers Michael en Niek zal het vertrouwen terugkomen en gaat deze groep echt nog wel punten pakken. Volgende week komt Feyenoord op bezoek.
 
Opstelling Vitesse O15:
 1 Nigel van Haveren,  2 Jorg van Rijn, 3 Vincent Derksen, 4 Marcus Steffen, 5 Max van Beem,  6 Devonish Eustatia, 7 Gallio Esajas,  8 Jorn Smits, 9 Eray Surul, 10 Andrei Gheralia, 11 Milan Sanders.
 
Wisselspelers:
 12 Kevin Gadellaa, 13 Ruben van Strien, 14 Rafael Duarte Vaz Fernandes, 15 Giovanni van Zwam,
 
Scoreverloop:
33ste minuut  PSV
43ste minuut PSV
50ste minuut PSV


Bron: redactie / DvdW

Deel online: