Nieuwsberichten
Oefenuitslagen onderbouw 25-08 25/08
De teams van de onderbouw deden vandaag opnieuw ritme op voor het nieuwe seizoen. Vitesse O.08 en O.09 speelden oefenwedstrijden, terwijl Vitesse O10 en O12 deelnamen aan toernooien.

Vitesse O.08 oefende vandaag in Twin Game-vorm tegen DVV O.09. Het eerste blokje werd met 5-1 gewonnen. Hierna boekten de Arnhemmers  respectievelijk 7-2 en 5-1 overwinningen, waar in het laatste potje geen zes tegen zes, maar met zes Vitessenaren tegen zeven DVV-ers werd gespeeld.

Op Papendal werkte Vitesse O.09 een oefenwedstrijd af tegen de leeftijdsgenoten van ADO Den Haag. In een Twin Game-wedstrijd van vier maal een kwartier werd uiteindelijk met 21-15 gewonnen.

Vitesse O10 nam deel aan het ATC '65 Top Tournament, waar maar liefst 32 teams aan deelnemen. Vitesse A eindigde op de vijfde plaats, en Vitesse B op de achtste plaats. Ajax A was de uiteindelijke winnaar.

In Maasbree speelde Vitesse O12 speelde vandaag in de groepsfase van het tweedaagse O12-toernooi. De openingswedstrijd tegen VVV Venlo werd met 3-0 gewonnen. Hierna volgde een knappe 1-0 overwinning op Bayer Leverkusen. De dag werd afgesloten met een nipte 1-0 nederlaag tegen Odense BK. Zondag speelt Vitesse O12 tegen gastheren MVC '19 om de vijfde plaats.


Bron: Redactie

Deel online: