Nieuwsberichten
Ongelukkig verlies Vitesse O19 tegen NAC O19 19/03
Vitesse O19 begon goed aan de wedstrijd. Met strakke wind mee speelde het spel in de eerste helft zich voornamelijk af op de helft van NAC. Af en toe was er een counter van NAC en dat resulteerde twee minuten in blessuretijd tot een doelpunt.

Vitesse kreeg behoorlijk wat mogelijkheden om tot scoren te komen, maar de vizier stond niet op scherp. In de 18e minuut werd een schot van Thomas Beekman tot hoekschop verwerkt. De toegekende hoekschop werd door Enrico Hernandez prima genomen. De bal kwam bij Thomas die maar net naast schoot. In de 25e minuut werd Thomas door een tegenstander vastgehouden. De toegekende vrije trap werd door Simon van Duivenbooden over het doel geschoten. Verder waren er in de eerste helft nog mogelijkheden voor Azzedine Dkidak, Thomas en Simon. Ook deze kansen werden niet benut. Dat deed NAC wel zoals eerder genoemd.

Na de thee had NAC het voordeel van de wind, maar Vitesse deed het behoorlijk tegen de wind in. De beste kansen waren toch weer voor Vitesse. In de 51e minuut een prima voorzet van Enrico op Simon. Zijn inzet ging maar net naast. In de 67e minuut leek Vitesse op gelijke hoogte te komen. Brian Vogelzang zag zijn schot maar net naast gaan. Even later werd het wel gelijk. Een prima voorzet van Azzedine kwam bij Simon die in de uiterste rechter hoek raak schoot. Vitesse bleef beter en het was eigenlijk wachten op een voorsprong, maar door een scheidsrechterlijke dwaling kwam NAC op 2 – 1. De assistent gaf een doelschop aan, maar de scheidsrechter gaf een hoekschop. Uit deze hoekschop werd gescoord. Hierdoor leed Vitesse een ongelukkig verlies. Jammer, maar er had dus meer ingezeten.

Opstelling Vitesse:  Ruben van Kouwen, Jur Driessen, Joël Thodé, Brian Vogelzang, Azzedine Dkidak, Brend Leeflang, Jasper Dahlhaus, Aness Serghini, Simon van Duinvenbooden,  Thomas Beekman, Enrico Hernandez.

Wissels ingevallen: Quentin Seedrof, Aaron Sieders, Maikel Jansen.

Wissels niet ingevallen: Joey Kesting.

Scoreverloop: 45+2 1-0 NAC, 69e 1-1 Simon van Duivenbooden, 83e 2-1 NAC.


Bron: redactie / AvdB

Deel online: