Nieuwsberichten
Ook Groningen dient Vitesse O19 nederlaag toe 08/10
Weer staan we met lege handen. En ook nu weer was het zo dat we niet van de mat werden getikt. De reden? Door effectief het volle rendement uit hun kansen te halen ging de tegenstander van vandaag met de volle buit huiswaarts. We kwamen na een 0-2 achterstand nog terug en wisten vlak voor rust de aansluitingstreffer te scoren. Dit gaf hoop voor de tweede helft.  Zou het dan toch? Helaas… die hoop duurde welgeteld achttien minuten en toen lag de derde van Groningen achter Joey in het netje. Nog geen tien minuten later lag nummer vier in het doel en het was over en sluiten. De tegengoals worden veel  te makkelijk weggeven en als je dan aanvallend gezien daar zelf weinig tegenin brengt zal het heel lastig worden om eindelijk punten te gaan pakken.

We staan nu stijf onderaan met nul punten uit vijf wedstrijden en het zal nog een hels karwei worden om bij de bovenste acht te eindigen om in het voorjaar in de kampioenspoule te starten. Hoop doet leven zeggen ze en dus blijven we hopen op betere tijden want het kan niet zo zijn dat een ploeg , waarvan de kern al heel wat jaren samenspeelt, het nu helemaal kwijt is. Het tij zal toch een keer moeten keren maar het hoe en wanneer… dat is aan de jongens zelf. Zij moeten nu bij zichzelf én elkaar te rade gaan waar het aan schort en waar het beter kan.  In overleg en samenwerking met de technische staf kunnen zij voor de ommekeer gaan zorgen. Er volgt nu een korte rustperiode en wellicht is dat goed om de koppies weer schoon en helder te krijgen. Zaterdag 12 oktober spelen we uit tegen FC Twente O.19, de wedstrijd in Hengelo (OV) begint om 15.00 uur.

Opstelling:
1. Joey, 2. Kelvin  (45. Aaron), 3. Brend, 4. Enzo, 5. Million, 6. Jayden, 7. Enrico  (61. Jasper), 8. Daan, 9. Ian, 10. Yassin © , 11. Aness  (67. Melano)    

Wissels:
12. Ruben, 14. Jasper  (61. ingevallen voor Enrico), 15. Aaron (45.  ingevallen voor Kelvin), 16. Maikel, 17. Melano (67. ingevallen voor Aness), 18. Jurmain , 19. Paul    

Scoreverloop:  
24. 0 – 1 FC Groningen 
34. 0 – 2 FC Groningen
44. 1 – 2 Ian ( vrije trap)
63. 1 – 3 FC Groningen
70. 1 – 4 FC Groningen


Bron: redactie / H.R.

Deel online: