Nieuwsberichten
Strijdend O12 verliest nipt van AZ 05/11
Zaterdag 3 november stond de tweede competitiewedstrijd voor de O12 op het programma. Ditmaal de uitwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van AZ. In de eerste twee blokjes was AZ duidelijk de betere ploeg. Vitesse O12 kwam niet in zijn spel en dit resulteerde na blok 1 in een 1-0 achterstand en na het tweede blok was de tussenstand zelfs 4-1 voor AZ.
 
Tegen het einde van het tweede blok kwam de O12 wel beter in de wedstrijd en dit werd doorgezet in blok drie en vier. Het spel golfde op en neer en het was goed om te zien dat Vitesse O12 een vechtlust toonde die nodig is tegen zulke goede tegenstanders. Halverwege het laatste blok wist de O12 de stand terug te brengen naar een 4-3 achterstand en waren er volop kansen op de verdiende gelijkmaker, al moet gezegd worden dat beide O12 keepers de twee Vitesse-ploegen in de wedstrijd hielden met uitstekende reddingen. 
 
Helaas viel de gelijkmaker uiteindelijk niet en werd de wedstrijd dus met 4-3 verloren, maar zoals gezegd, de getoonde vechtlust en het steeds beter wordende spel in deze wedstrijd was goed om te zien.Bron: redactie / L.K.

Deel online: