Nieuwsberichten
Terechte puntendeling Vitesse O17 en Feyenoord O17 28/11
Wederom een wedstrijd die, ditmaal op verzoek van de gasten, is vervroegd en wel naar donderdagmiddag om 15:30 uur. Op deze waterkoude middag troffen de jongens de huidige nummer 2 op de ranglijst. De havenstedelingen hebben een goede serie van 4 winstpartijen achter de rug en kwamen dus in the winning mood richting Papendal.

Onze jongens daarentegen hadden na de zeperd van vorige week nog iets recht te zetten. In het begin waren het wat speldenprikjes over en weer die uitgedeeld werden maar tot echt grote kansen kwam het nog niet.  

In de 14e minuut gaat de bal op de stip als de scheids een handsbal ziet van een Feyenoorder binnen zijn eigen zestienmetergebied. Onze vaste penaltynemer Mike gaat achter de bal staan en ook dit keer laat hij de keeper kansloos en schiet de 1-0 binnen. Een paar minuten later gaat de bal aan de andere kant op de stip als een Feyenoorder binnen onze zestien wordt neergelegd. Onze goalie Ruben kiest de goede hoek en heeft de bal klem en voorkomt zo een hele snelle gelijkmaker.

Tot aan de rust probeerden de gasten wat ze konden maar de jongens bleven vrij gemakkelijk overeind doordat het vroege storen Feyenoord belette om tot een goede opbouw te komen.

Vrij vlot na de rust krijgt Feyenoord op de rand zestien een vrije trap te nemen en hun spits schoof de bal langs de muur, buiten het bereik van Ruben , binnen. In het resterende deel van de wedstrijd gingen beide teams op jacht naar de overwinning want met zoveel ploegen dicht bij elkaar zijn het dure punten die er te verdienen zijn. Aan het einde van de wedstrijd kregen beide teams nog een mogelijkheid om de winst naar zich toe te trekken maar de doelpunten bleven uit.

Zodoende eindigde deze wedstrijd terecht in een gelijkspel. Volgende week wacht een belangrijke uitwedstrijd tegen PSV op de Herdgang, aanvang wedstrijd is om 11:30 uur. 

Opstelling Vitesse:
1.    Ruben                
2.    Melvin                    
3.    Joël ©        
4.    Anouar        
5.    Aaron                           
6.    Yassin                          
7.    Jasper      ( 48e minuut vervangen door Sergio)                        
8.    Million                   
9.    Mike                           
10.    Nouri       ( 68e minuut vervangen door Daan)                
11.    Ibrahim             

Wissels:
       12.  Job        
       14.  Thomas            
       15.  Simon        
       16.  Tycho     
       17.  Aziz         
       18.  Daan H.   ( 68e minuut ingevallen voor Nouri)
       19.  Sergio       ( 48e minuut ingevallen voor Jasper)
                
Scoreverloop:  
1 – 0    14e  minuut  Vitesse
Doelpunt: Mike (penalty)

1 –1     48e minuut Feyenoord


Bron: redactie / H.R.

Deel online: