Nieuwsberichten
Uitslagen onderbouw 8 september 2018 08/09

Vandaag werkten drie teams uit de onderbouw hun wedstrijden af op Papendal. Vitesse O8 moest het voor de beker opnemen tegen Blauw/Geel, Vitesse O10 mocht de competitie beginnen tegen de leeftijdsgenoten van Ajax, en Vitesse O11 speelde twee wedstrijden in de kwalificatieronde voor de Twin Games-competitie.

De jongste garde van de academie speelde vanochtend voor de beker tegen Blauw/Geel '55 O9. Vitesse O8 deed wat het moest doen en versloeg Blauw/Geel uiteindelijk met 4-3.

Op Papendal speelden de jongens van Onder 10 hun eerste competitiewedstrijd van het seizoen tegen het sterke Ajax. Uiteindelijk won Vitesse twee blokjes en de Amsterdammers zeven. In doelpunten kwam de eindstand op 7-29 te staan.

De indeling van de Twin Game-competitie komt dit jaar tot stand via kwalificatieronden. Onder 11 nam het op Papendal op tegen Fortuna Sittard en ADO Den Haag. De wedstrijd tegen Fortuna werd eenvoudig met 13-0 gewonnen. Tegen ADO Den Haag had de ploeg het een stuk lastiger. Er werd met 4-5 verloren.
Bron: redactie

Deel online: