Nieuwsberichten
Uitslagen onderbouw week 33 19/08

Zaterdag 17 augustus speelden de teams van de onderbouw weer diverse oefenwedstrijden en toernooien. O10 en O11 speelden enkele Twin Game-wedstrijden, O9 speelde in Duitsland tegen Bayer Leverkusen en O12 reisde voor een toernooi naar Sleeuwijk.

Voor Vitesse onder9 stond een tripje naar Duitsland op het programma. Er werd op twee veldjes geoefend tegen Bayer Leverkusen. Op het ene veldje werd 3vs3 gespeeld (24-32) en op het andere veldje 6vs6 (13-8). De opgetelde eindstand kwam uiteindelijk op 37-40 in het voordeel van de geelzwarten. Vitesse onder10 speelde tegen Sparta onder10 een Twin Game-wedstrijd. De wedstrijd was opgedeeld in vier blokjes van een kwartier en er werd met zes tegen zes gespeeld. Vitesse boekte in deze wedstrijd een 27-18 zege.

Het team van onder11 speelde een Twin Game-drieluik met de leeftijds- en provinciegenoten van De Graafschap en NEC. Tegen De Graafschap O11 werd met 16-1 een zeer ruime overwinning geboekt. Ook tegen NEC werd met overmacht gewonnen. Deze wedstrijd eindigde in maar liefst 24-0.

De onder12 nam deel aan een toernooi in Sleeuwijk. Op dit toernooi werden de wedstrijden in Twin Game-vorm afgewerkt met acht tegen acht spelers. Er namen in totaal 24 ploegen, waaronder veel jeugdteams van Eredivisie-clubs, deel aan het toernooi. Team 1 behaalde uiteindelijk de dertiende plaats, terwijl team twee zeventiende eindigde.