Nieuwsberichten
Uitslagen onderbouw week 35 04/09
Opnieuw een weekend vol oefenwedstrijden voor de onderbouw van de Academie. Op zaterdag speelden onder9, onder10 en onder12 oefenwedstrijden tegen de jeugd van ADO Den Haag. De onder11 reisde zondag naar Lisse voor het Ultimate Football Tournament U11 bij FC Lisse.

Vitesse onder9 oefende op twee veldjes tegen de leeftijdsgenoten van ADO Den Haag. Op het ene veldje werd 4 vs 4 gespeeld en werd het 33-15. Op het tweede veldje werd een onderlinge wedstrijd met drie veldspelers en een keeper gespeeld. Dit eindigde in een 14-11 overwinning. De totaalstand kwam daarmee op 47-26. Onder10 oefende in een Twin Games-wedstrijd van vier delen van een kwartier met zes tegen zes tegen de Hagenezen. De wedstrijd werd met 5-22 gewonnen. Tenslotte speelde ook onder12 tegen ADO. Er werd elf tegen elf gespeeld. Hoewel de wedstrijd met 5-1 verloren ging was eigenlijk dit de beste wedstrijd tot nu toe. Voetballend zag de staf goede dingen. Helaas scoort het team nog moeilijk en krijgt het te makkelijk tegendoelpunten.

Op zondag nam Vitesse onder11 deel aan het Ultimate Football Tournament U11 bij FC Lisse. Vitesse nam deel met twee teams die van de 26 deelnemende teams op de vijfde en twaalfde plek eindigden. Alle uitslagen van dit toernooi zijn hier te vinden.
Bron: Redactie

Deel online: