Nieuwsberichten
Uitslagen onderbouw week 44 05/11
Op maandag speelde onder 12 een oefenwedstrijd tegen de onder 13 van De Meern. Het eerste blokje werd met 1-0 gewonnen. In het tweede blokje trok De Meern de stand weer gelijk door met 0-1 te winnen. In het laatste blokje won onder 12 met 3-1 waardoor de wedstrijd in een 4-2 overwinning eindigde. Op dinsdag oefende onder 9. De ploeg verloor met 25-28 van de onder 10 van DOVO.

Op zaterdag speelde onder 9 opnieuw, en wel bij FC Utrecht voor een competitiewedstrijd. Uiteindelijk kwam de stand op 17-16 voor FC Utrecht, maar was de stand in blokjes in het voordeel van de geel-zwarten: 3-5. Vitesse onder 10 speelde thuis een competitiewedstrijd tegen PSV onder 10. De Twin Game-wedstrijd werd met zes tegen zes gespeeld en werd gespeeld in vier delen van een kwartier. Vitesse won de wedstrijd uiteindelijk met 22-16. Ook onder 11 speelde op Papendal een competitiewedstrijd. Tegen PEC Zwolle werd met 15-8 gewonnen.

Onder 12 toog naar het hoge noorden voor een wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van FC Groningen. Het was van Vitesse-zijde een moeizame wedstrijd. Het spel was aan de bal erg matig en Groningen had het betere van het spel, maar op karakter wist Vitesse de wedstrijd toch met 8-9 te winnen.
 


Bron: Redactie

Deel online: