Nieuwsberichten
Uitslagen onderbouw week 8 27/02
Deze week stonden er weer diverse soorten (oefen)wedstrijden op het programma in de onderbouw. Vitesse O9 speelde een oefenwedstrijd tegen AFC '34, O11 werkte een oefenvierluik af met AZ, FC Utrecht en NEC, en O12 speelde de lastige competitiewedstrijd uit tegen AZ, gevolgd door een oefenwedstrijd tegen IJVV op maandag.

Vitesse
O9 speelde zaterdag een oefenwedstrijd tegen AFC '34 O10, een vervelende ploeg. De O9 ging er met de overwinning vandoor, het werd 32-21.

Vitesse O11 speelde een oefenvierluik waaraan ook AZ, FC Utrecht en NEC deelnamen. De wedstrijden duurden twintig minuten en werden gespeeld in Twin Game-vorm, met buitenspel. Het sterkere team A van Vitesse moest in de finale de winst helaas aan FC Utrecht laten. Vitesse team B werd uiteindelijk zesde.

Uitslagen:
Vitesse A - AZ A 1-0
Vitesse A - NEC A 1-0
Vitesse A - FC Utrecht A 1-0

Vitesse B - AZ B 0-3
Vitesse B - NEC B 2-1
Vitesse B - FC Utrecht B 1-1

1e/2e plaats:
Vitesse A - FC Utrecht B 0-2

5e/6e plaats:
Vitesse B - AZ A 1-2

Vitesse O12 nam het voor de competitie op tegen AZ. Het team speelde goed en AZ werd in een aantal blokjes aardig onder druk gezet en voetballend waren de teams gelijkwaardig. Helaas werden de kansen niet in voldoende doelpunten omgezet en gaf de 10-5 nederlaag niet de juiste verhoudingen weer. Het hele verslag van deze wedstrijd is hier te vinden.

Ook maandag stond er nog een wedstrijd gepland voor Vitesse O12. Het team speelde tegen IJVV O13/O14 een oefenwedstrijd elf tegen elf van drie keer 25 minuten. Het team wist deze wedstrijd met 7-6 te winnen.


Bron: Redactie

Deel online: