Nieuwsberichten
Uitslagenoverzicht onderbouw week 10 12/03
Zaterdag en maandag stonden er weer diverse wedstrijden gepland voor de onderbouw. Vitesse O8 en O10 speelden op Papendal competitiewedstrijden tegen respectievelijk SKV en PSV terwijl Vitesse O9 op bezoek ging bij NEC. Tenslotte werkte Vitesse O11 maandag nog een oefenwedstrijdje af tegen de O12 van de KNVB.

Vitesse O8 mocht het zaterdag opnemen tegen SKV O9. De competitiewedstrijd werd ruim gewonnen, het werd 15-1. Vitesse O9 speelde voor de competitie de derby uit tegen NEC O9. Voetballend was Vitesse beter dan NEC, helaas waren er teveel kansen nodig om te scoren. Dit kwam uiteindelijk op een 16-15 nederlaag te staan. In blokjes kwam dit neer op 5-4. Ook voor Vitesse O10 stond er een competitiewedstrijd op het programma. Thuis werd tegen PSV O10 met zeven tegen zeven gespeeld. Na vier maal een kwartier kwam de stand op een glansrijke 22-6 overwinning

Tenslotte werd er op maandag nog een oefenwedstrijdje afgewerkt tussen Vitesse O11 en KNVB O12. De wedstrijd werd afgewerkt als een Twin Game-wedstrijd en werd met 11-9 gewonnen.

Talent van de maand Onderbouw
Talent van de maand februari onderbouw werd deze maand gewonnen door Willem Schortinghuis. Willem speelt zijn eerste seizoen in het geel-zwart van Vitesse nadat hij vorig seizoen overkwam van AFC Quick uit Amersfoort. Willem kan op meerdere posities goed uit de voeten en heeft zich razendsnel aangepast aan het niveau. Bovendien werkt hij elke training hard en is hij altijd goed voor een lach op zijn gezicht. Hij is uitgeroepen tot talent van de maand omdat hij zich afgelopen periode uitstekend heeft ontwikkeld.

Willem Schortinghuis
In de categorie Onderbouw is Willem Schortinghuis verkozen tot Talent van de Maand. Hij kwam afgelopen seizoen over van AFC Quick uit Amersfoort en speelt dus vanaf dit seizoen bij Vitesse. Willem kan op meerdere posities uit de voeten en heeft zich razendsnel aangepast aan het niveau dat wij ambiëren. Willem werkt elke training hard en laat door zijn vrolijke voorkomen zien dat hij veel plezier heeft bij onze club. De spelintelligente speler heeft de afgelopen periode bij Vitesse laten zien dat hij zich uitstekend ontwikkelt en is daarom gekozen tot winnaar. Hij ontving zijn certificaat uit handen van selectiespeler Thulani Serero.


Bron: redactie

Deel online: