Nieuwsberichten
Uitslagenoverzicht onderbouw week 12 23/03
Een druk weekend op Papendal voor de onderbouw. Vitesse onder8, onder11 en onder12 speelden competitiewedstrijden op Papendal. Ook Vitesse onder 9 speelde op Papendal. Zij werkten een oefenwedstrijd af tegen Elinkwijk. Vitesse O10 speelde dit weekend een minitoernooi met o.a. Club Brugge en PSV.

Vitesse O8 speelde thuis een competitiewedstrijd tegen de O9 van stadsgenoot SML. De wedstrijd eindigde in een 11-2 overwinning. Hierna volgde nog een oefenblok die met 6-1 gewonnen werd. Ook Vitesse O9 speelde thuis. Tegen Elinkwijk O10 werd een oefenwedstrijd van vier keer een kwartier gespeeld met zeven tegen zeven. De uitslag kwam uiteindelijk op 27-8.

Vitesse O11  werkte een competitiewedstrijd af tegen Excelsior. Op Papendal werd het 23-4. Onder 12 won met 17-5 tegen de leeftijdsgenoten van FC Twente. Het verslag van deze wedstrijd is hier te vinden.
 
Vitesse O10 speelde een zes-tegen-zes minitoernooi met wedstrijden van twee keer twaalf minuten tegen Club Brugge, Sparta, FC Utrecht en twee teams van PSV. Het team won alle wedstrijden en kroonde zich hier mee tot winnaar van het toernooi.
 
Uitslagen:
Vitesse - PSV (Ehv) 11-5
Vitesse - Utrecht 14-4
Vitesse - Sparta 7-6
Vitesse - PSV (Gilze) 10-4
Vitesse - Club Brugge 12-6Bron: redactie

Deel online: