Nieuwsberichten
Uitslagenoverzicht onderbouw week 14 11/04
Afgelopen weekend werd er weer een aantal competitie- en oefenwedstrijden gespeeld. O9 speelde vriendschappelijk tegen RKHVV O10, en de overige elftallen uit de onderbouw moesten het voor de competitie opnemen. Een overzicht.

Vitesse O8 moest voor de competitie uit naar Bennekom O9. De wedstrijd werd met 2-4 gewonnen waarna er nog een oefenblok gespeeld werd. Deze eindigde in 7-3. Voor de O9 stond een oefenwedstrijd gepland. Tegen RKHVV O10 werd twee maal zes tegen zes en twee maal acht tegen acht gespeeld. De uiteindelijke uitslag was 26-11.

Vitesse O10 nam het op Papendal op tegen Sparta Rotterdam O10. De Twin Game-wedstrijd (zes tegen zes) van vier maal een kwartier werd gewonnen met 19-16. Ook Vitesse O11 speelde voor de competitie op Papendal. Tegen PEC Zwolle O11 werd met 17-6 gewonnen. Het team speelde uistekend en heeft meer dan verdiend gewonnen. Vitesse O12 speelde tegen de leeftijdsgenoten van FC Volendam. Deze wedstrijd eindigde in 13-4. Het wedstrijdverslag is hier te vinden.
 Bron: redactie

Deel online: