Nieuwsberichten
Uitslagenoverzicht onderbouw week 15 18/04
Vitesse O8 en O9 trapten het weekend als eersten af. Vitesse O8 speelde voor de competitie tegen de O9 van DVOV en won deze wedstrijd overtuigend (14-2). Vitesse O9 speelde zes tegen zes en zeven tegen zeven tegen FC Utrecht. Deze wedstrijd eindigde in 12-11 (4-5 in blokjes). Ook Vitesse O10 moest voor de competitie in actie komen op Papendal. Tegen ADO Den Haag O10 werd zes tegen zes gespeeld in vier blokken van een kwartier. Dit leverde een 23-7 overwinning op.

Vitesse O12 ging, ook voor de competitie, op bezoek bij FC Twente O12. Deze wedstrijd werd gespeeld met acht tegen acht en werd uiteindelijk met 7-13 gewonnen. Van deze wedstrijd is hier het wedstrijdverslag te lezen. Op zondag stond voor Vitesse O11 het competitieduel bij Excelsior O11 op het programma. Er werden vier helften van zeventieneneenhalve minuut gespeeld met acht tegen acht. Vitesse O11 won dit duel ruim met 4-14.

Ook Vitesse O9 kwam zondag in actie. Het elftal reisde af naar Volendam voor een toernooi met leeftijdsgenoten van enkele Ere- en Eerstedivisieclubs. Er werden wedstrijden van 25 minuten gespeeld met acht tegen acht. In de poulefase werden ADO Den Haag (2-1), Sparta (5-0) en gastheer FC Volendam (4-1) opzij gezet, wat een eerste plaats in de poule opleverde. In de halve finale werd helaas met 0-2 verloren van FC Utrecht, waardoor het team voor de derde plaats moest spelen tegen ADO Den Haag. Helaas eindigde deze wedstrijd na een 2-0 voorsprong onnodig in een 2-4 nederlaag. Al met al kunnen het team en de staf terugkijken op een leuk en goed toernooi, dat uiteindelijk gewonnen werd door Ajax. De poulewedstrijden waren prima van het team, helaas werd het in de middag wat wisselvallig.


Bron: redactie

Deel online: