Nieuwsberichten
Uitslagenoverzicht onderbouw week 6 13/02
Het was weer een druk weekend voor de onderbouw van de Vitesse Voetbal Academie. Vitesse O9 en O10 werkten op Papendal competitieduels af. Vitesse O8, O11 en O12 speelden hun competitiewedstrijden buitenshuis. Tot slot stond er voor O11 nog een oefenwedstrijd voor maandag op de planning.

De jongste telgen van Vitesse O8 speelden uit tegen Blauw Geel O9 een competitieduel met direct daaropvolgend een oefenblokje. De competitiewedstrijd werd met 3-6 gewonnen, het oefenblok eindigde in een 2-5 overwinning.

Op Papendal speelden Vitesse O9 en O10 competitieduels. Vitesse O9 nam het op tegen Feyenoord O9. De competitiewedstrijd eindigde uiteindelijk in 7-27, waar de uitslag het spelbeeld van de wedstrijd vertekende. Twee blokjes werden ruim verloren, vijf blokjes werden met slechts één doelpunt verschil verloren. Vitesse O10 speeldevoor de competitie een Twin Game-wedstrijd (6 vs 6) tegen de leeftijdsgenoten van FC Utrecht. Na vier blokjes van ieder een kwartier was de stand uiteindelijk 21-15.

Een verre reis naar Zuid-Limburg voor Vitesse O11 dit weekend. Bij Roda JC onder11 werd een competitiewedstrijd gespeeld en gewonnen. Uitslag: 6-15. Ook Vitesse O12 ging op reis. Op De Toekomst stond een 8 vs 8 Twin Games-wedstrijd tegen Ajax O12 op het programma. Ajax was agressiever in de duels en ging beter om met de winderige omstandigheden. Bovendien gaf een aantal spelers niet thuis. Het mondde uiteindelijk uit in een terechte 12-4 nederlaag.
 
Tot slot oefende maandag Vitesse O11 op Papendal tegen DESTO O12. Er werd elf tegen elf gespeeld en na drie blokken van 25 minuten eindigde de wedstrijd in een 8-1 overwinning.Bron: redactie

Deel online: