Nieuwsberichten
Uitslagenoverzicht onderbouw week 7 17/02
Dit weekend vooral vriendschappelijke duels. De jongens van Vitesse O10, O11 en O12 speelden diverse oefenwedstrijden. Vitesse O8 speelde wel voor de competitie. Voor hen stond een wedstrijd tegen VDZ op het programma.
 
De competitiewedstrijd van Vitesse O8 tegen VDZ O9, er werd vier keer tien minuten gespeeld, werd gewonnen met 16-4. Aansluitend werd er weer een oefenblokje van twintig minuten gespeeld met zes tegen zeven. Ook dit blokje ging gewonnen. Uitslag: 12-3.

Vitesse O10 speelde een oefenwedstrijd tegen de Onder10 van Sparta Rotterdam. Er werd in Twin Game-vorm zeven tegen zeven gespeeld in vier dele van een kwartier. De wedstrijd eindigde in een 21-15 overwinning voor de geel-zwarten.
 
Vitesse O11 speelde een vriendschappelijk drieluik met teams van FC Twente en Sparta Rotterdam. Er werden wedstrijden van 17 1/2 minuten gespeeld. Het spel was aan Vitesse-zijde erg matig.

Uitslagen:
Vitesse A - Twente A 1-0
Vitesse B - Twente B 0-1
Vitesse A - Twente B 0-1
Vitesse B - Twente A 1-0
Vitesse A - Sparta A 0-1
Vitesse B - Sparta B 0-0
Vitesse A - Sparta B 0-4
Vitesse B - Sparta A 2-0
 
Ook Vitesse O12 speelde vriendschappelijk dit weekend. Tegen leeftijdsgenoten van het Duitse Rott Weiss Essen werd met 3-0 gewonnen. Er werd negen tegen negen gespeeld in drie delen van een half uur. Er werd redelijk gespeeld, maar de weerstand was matig.Bron: redactie

Deel online: