Nieuwsberichten
Uitslagenoverzicht onderbouw week 9 04/03
Ook deze week weer diverse (oefen)wedstrijden voor de onderbouw. Op woensdag nam O9 het op tegen voetbalschool Meliani en op zaterdag stonden er voor O9, O10 en O12 uitwedstrijden voor de competitie op het programma. Vitesse O8 werkte deze dag op Papendal een oefenwedstrijd af tegen PVCV.

Vitesse O9 speelde woensdag 27 februari een oefenwedstrijd tegen de O10 van voetbalschool Meliani. Deze wedstrijd werd gewonnen met 17-8. Op zaterdag speelde Vitesse O9 nog een wedstrijd, ditmaal voor de competitie. Uit tegen Sparta werd met 25-14 in score verloren, wat neerkwam op een 6-2 uitslag in blokjes. Deze wedstrijd speelden vier jongens van Vitesse O8 mee. Deze jongens speelden een goede wedstrijd. Op Papendal stond Vitesse O8 tegenover de O9 van PVCV. Deze oefenwedstrijd van van vier maal een kwartier werd met 8-6 gewonnen.

Vitesse O10 reisde af naar Zwolle, om daar tegen de leeftijdsgenootjes een Twin Game-wedstrijd tegen de plaatselijke FC af te werken. Er werd vier keer een kwartier gespeeld met zes tegen zes. Vitesse O10 ging hier met een 15-20 overwinning aan de haal. Ook Vitesse O12 had een uitwedstrijd op het programma staan. In Amsterdam stond het team voor de Twin Games-wedstrijd tegenover Ajax. Eén team leverde goed weerstand, het andere team had meer moeite met het niveau. Het resulteerde in een 12-4 eindstand. Het verslag van deze wedstrijd is hier te vinden.Bron: redactie

Deel online: