Nieuwsberichten
Uitslagenoverzicht Paasweekend onderbouw 21/04
Ook in dit Paasweekend komen de teams van de onderbouw in actie. Vitesse 8 speelde een oefenduel tegen wat oudere jongens van DVOV O10-2. Het werd een 22-8 overwinning voor de jongste jeugd.

Voor Vitesse O9 stond er een minitoernooi op het programma. Zij speelden tegen ATC'65 O10 (11-10 overwinning), Tubantia O10/O11 (een 10-10 gelijkspel) en HJK Helsinki O10. Deze net iets oudere Finnen waren met 0-5 te sterk, maar zo kregen de mannen wel goede weerstand.

In Epe is dit weekend het traditionele Marc Overmars-paastoernooi. Op zaterdag won Vitesse O12 van sv Epe, Lechia Gdansk en Juventus. Alleen tegen AZ werd het 2-2, waardoor Vitesse 2e werd in de poule. Op Paaszondag speelt Vitesse verder in de tweede ronde voor een plek in de top 6.

In Enschede staat er dit weekend een toernooi op het programma met O11-jeugd. In potjes van 19 minuten doen er dit weekend twee Vitesseteams mee. Team A eindigde op de zesde plaats. Er werden overwinningen geboekt op AZ en BSF Denemarken. Sint Truiden en Utrecht waren net iets te sterk terwijl er ook twee maal werd gelijkgespeeld. Uiteindelijk resteerde een zes plaats. Team B werd vierde. Zij wonnen van Genk en Brondby, maar verloren van Utrecht (twee keer), PEC Zwolle en Victoria. Beide teams maakten een wisselvallige indruk.
 


Bron: redactie

Deel online: