Nieuwsberichten
Vitesse O.09 verliest bij Ajax 10/10
Afgelopen zaterdag speelde Vitesse O.09 haar derde wedstrijd in de Twin Games-competitie 2017-2018. Ditmaal was op het aansprekende sportcomplex "De Toekomst" in Amsterdam Ajax de tegenstander.

Op voorhand was duidelijk dat Ajax een lastige tegenstander zou worden gezien hun resultaten in de vorige wedstrijden. Trainer Jesper had van tevoren aangegeven om vrijuit, maar wel compact en met druk naar voren te spelen. Team A begon verrassend goed en won haar eerste wedstrijd met 3-2. Ook hun tweede wedstrijd eindigde in een verdiend gelijkspel met 2-2. Helaas gingen de derde en vierde wedstrijd verloren met 0-3 en 1-3.

De jongens waren ook in deze laatste twee wedstrijden qua veldspel niet de mindere, maar lieten een aantal goede kansen liggen. Team B had het moeilijker deze ochtend. Hoewel ook zij hun uiterste best deden konden zij het tegen Ajax niet bolwerken. Alle vier hun wedstrijden werden tegen een beter Ajax verloren. Niettemin kregen al onze jongens na afloop de complimenten van de Ajax-leiding voor de wijze waarop wij tegenstand hadden geboden. Dit geeft zeker vertrouwen voor de volgende wedstrijd als O.09 op bezoek gaat bij FC Utrecht.

Resultaten:
Team A - Ajax A : 3-2 en 2-2 
Team B - Ajax B : 0-2 en 0-5

Team A - Ajax B : 0-3 en 1-3    
Team B - Ajax A : 0-6 en 1-7

Blokuitslag: 2-7 (1 punt voor een gewonnen of gelijkspeelde wedstrijd)

Topscorers:
Marinos:  7 + 0 tot. 7
Timo:        4 + 3 tot. 7
Nadir:       4 + 1 tot. 5

Vier spelers met tot nu toe vier doelpunten: Aykan, Jens, Romke en Wasim. 
Bron: redactie / F.B.

Deel online: