Nieuwsberichten
Vitesse O.09 - ADO Den Haag O.09 niet uitgespeeld 03/03

Afgelopen zaterdag speelde Vitesse O.09 haar derde wedstrijd in de Twin Games-competitie voorjaar 2018. Thuis op Papendal was ADO Den Haag de tegenstander.

ADO Den Haag had in de afgelopen wedstrijden uitstekende resultaten geboekt en onze jongens waren er van doordrongen dat wij vol aan de bak moesten en dat gebeurde dan ook. Het werd een leuke wedstrijd waarbij zowel team A als team B van ons aan de winnende hand waren.

Aan het eind van het derde blokje, met een tussenstand van 12-9 voor ons, werd een spelertje van ADO Den Haag plotseling onwel en bleef roerloos op de grond liggen. Het spel werd daarom onmiddellijk stilgelegd. Na geruime tijd kon het spelertje in de ambulance worden onderzocht. Gelukkig werd er niets gevonden en kon hij weer met zijn teamgenootjes mee naar huis. Het gaat weer goed met hem, al zal hij in de komende week in het ziekenhuis nog wel worden onderzocht wat mogelijk de oorzaak is geweest. Het gebeuren had een dermate impact op spelertjes en leiding dat het laatste blokje logischerwijs niet meer werd gespeeld.

Aankomende zaterdag speelt Vitesse 09 thuis tegen Feijenoord.

Stand bij afbreken wedstrijd:
Team A - ADO Den Haag A: 0-1 en 2-0
Team B - ADO Den Haag B: 4-2 en 0-3

Team A - ADO Den Haag B: 3-2
Team B - ADO Den Haag A: 3-1

In blokjes: 4-2 (één punt voor elke gewonnen blokje van een kwartier)

Topscorers:
Nadir Rhouat: 35 + 4 tot. 39
Marinos Enwiya: 28 + 0 tot. 28
Timo v.d. Bovenkamp: 22 + 0 tot. 22
Jens Suppers: 19 + 1 tot. 20
Dani Tolhuisen: 19 + 1 tot. 20
Bron: redactie / F.B.

Deel online: