Nieuwsberichten
Vitesse O.09 wint ook bij ADO Den Haag 11/04
Afgelopen zaterdag speelde Vitesse alweer de 6e en tevens laatste wedstrijd uit tegen ADO Den Haag in de Twin gamescompetitie voorjaar 2018. Het was voor de O.09 trouwens een drukke week. Woensdag werd met een gecombineerd team van Vitesse O.08 en O.09 deelgenomen aan een minitoernooi in Ieper (België).

Alle jongens hadden vrij gekregen van school en we vertrokken al vroeg vanaf Papendal om aan de reis van ruim drie uur te beginnen. Het werd een geweldige belevenis voor de jongens, niet in de laatste plaats omdat we reisden met de spelersbus van het eerste elftal. We namen deel met twee teams en speelden daar zes tegen zes. Onze teams werden daar 1e en 2e voor Chelsea, Anderlecht en FC Brugge. Alle spelers kregen een mooie medaille en ook de gewonnen beker ging natuurlijk mee naar huis. Moe maar voldaan waren we om bijna 21.30 uur weer terug op Papendal.

Van enige vermoeidheid, na de ook nog intensieve training van vrijdag, was in Den Haag gelukkig geen sprake. Vanaf het begin werden de zaken energiek aangepakt en beide teams wonnen hun eerste wedstrijdje van een kwartier. Waar gedacht werd dat het verder gemakkelijk zou worden, kwamen onze jongens enigszins bedrogen uit. ADO bood vanaf de tweede partijtjes goed tegenstand en wij misten veel kansen. In het laatste gedeelte herpakten wij ons en met goed en verzorgd spel werden deze partijtjes ruim en verdiend gewonnen, waardoor er een eindstand van 19-12 in ons voordeel werd bereikt.

Resultaten per team:
Team A - ADO Den Haag A: 4-2 en 2-3 Team B - ADO Den Haag B: 1-0 en 0-2
Team A - ADO Den Haag B: 0-3 en 3-1 Team B - ADO Den Haag A: 4-0 en 5-1

Blokresultaat: 5-3 voor Vitesse ( 5 x winst en 3 x verlies)

Topscorers:
Nadir Rhouat: 48 + 3 tot. 51
Marinos Enwiya: 34 + 1 tot. 35
Jens Suppers: 26 + 1 tot. 27
Dani Tolhuisen: 23 + 4 tot. 27
Bron: redactie / F.B.

Deel online: