Nieuwsberichten
Vitesse O10 verslaat ook PSV 09/10
Na de 11-14 overwinning vorige week tegen FC Utrecht O.10 stond dit weekend de tweede competitiewedstrijd op het programma. PSV Eindhoven was de tegenstander en kwam op bezoek bij ons op Papendal. Vanwege een drukke bezetting van de velden op zaterdag is er besloten om vrijdagavond om 19:00 uur te spelen.

De gehele wedstrijd stond vrijwel in het teken van grote wisselvalligheid. Erg goede momenten werden afgewisseld met mindere momenten. Toch stonden we met name in het verdedigende vaak goed opgesteld. Dat resulteerde dat we na goed druk zetten gevaarlijk konden worden. Zo stond het na vier blokjes van 15 minuten, op de helft van de wedstrijd: 9-7 in ons voordeel.

We hadden in de rust besproken dat we in balbezit meer voor de individuele actie moesten gaan en minder vaak voor de onrustige lange bal naar voren. Vanaf toen werden er wat meer risico’s genomen aan de bal en kon steeds wat meer druk op ons houden. Uiteindelijk zie je ook terug dat we ondanks de druk van PSV momenten hebben waarin we ons zelf wel vrij kunnen spelen en tot kansen komen. Helaas kwam er ook een eind aan een wedstrijd die erg leuk was om naar te kijken. Toen de doelpunten geteld waren, bleek dat we een knappe 16-15 overwinning hadden behaald. Als we naar de score kijken van de blokjes, hebben we daar 5-4 gewonnen.

Resultaten:
Vitesse A - PSV A 4-0 en 2-1 - 2 punten Vitesse en 0 punten PSV
Vitesse B - PSV B 0-4 en 2-2 - 1 punt Vitesse en 1 punt PSV

Vitesse A - PSV B 0-2 en 4-3 - 1 punt Vitesse en 1 punt PSV
Vitesse B - PSV A 1-2 en 2-1  - 1 punt Vitesse en 1 punt PSV
Totaal:  16-15  Totaal blokken: 5-4

Doelpunten:
Maas: 8
Mees van ’t Hof: 2
Jort: 1
Kyan: 1
Tyson: 1
Yordi: 1
Pascal: 1
Joost: 1


Bron: redactie / JvA

Deel online: