Nieuwsberichten
Vitesse O10 wint laatste competitiewedstrijd bij FC Utrecht 24/05

Afgelopen zaterdag speelde Vitesse O.10 haar tiende en laatste wedstrijd in de Twin Games-competitie voorjaar 2017. Tegenstander in deze uitwedstrijd was FC Utrecht.  Jack en Dean waren geblesseerd. Zij konden niet spelen en ook enkele andere spelers hadden wat pijntjes. Daarom gingen ook Mats en Steff mee.

Aanvankelijk was het voor onze jongens toch wel een lastige wedstrijd omdat Utrecht goed meevoetbalde. FC Utrecht verdedigde stug en wachtte op foutjes van onze spelers om daarna met lange ballen het onze verdedigers soms toch wel lastig te maken. Na vier van de acht wedstrijdjes was de tussenstand met 9 -5 voor ons. Hoewel team A geen wedstrijd verloor, maakte met name team B in de laatste vier wedstrijdjes het grote verschil in de einduitslag. Onze verdedigers bleven achterin wat rustiger overspelen, waardoor Utrecht wel moest komen en ook wij kozen dan voor de lange bal waarop Utrecht geen antwoord had, waardoor onze score nog fors opliep.

Bij het laatste fluitsignaal leverde dat in deze competitie voor ons een verdiende achtste overwinning op met 23-10. Bij de Twin Games-competitie voor O.10 worden officieel geen uitslagen en standen bijgehouden maar de resultaten in de najaarscompetitie 2016 en de voorjaarscompetitie 2017 zijn in totaliteit uitstekend te noemen.

Alle stafleden van O10 wensen de jongens dan ook veel succes komend seizoen bij O11.

Wedstrijdverloop:
Vitesse A - FC Utrecht A:  3-1 en 2-1             Vitesse B - FC Utrecht B: 1-2 en 1-1
Vitesse A - FC Utrecht B:  4-2 en 0-0             Vitesse B - FC Utrecht A: 5-1 en 7-2

Topscorers:
Jesper Kerkdijk:        59 + 4  tot.: 63
Karsten Leene:         61 + 1  tot.: 62
Jesaja Mustapha:     58 + 4  tot.: 62
Jim Koller:                  55 + 1  tot.: 56
Janairo Concincion:  52 + 2  tot.: 54
Bron: redactie / F.B.

Deel online: