Nieuwsberichten
Vitesse O11 begint voorjaarscompetitie uitstekend tegen PSV 09/02
In de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie moesten we tegen PSV, de glansrijke kampioen van een andere poule. We waren goed voorbereid op een moeilijke wedstrijd. Daardoor lieten we vanaf de eerste minuut weten aan onze tegenstander dat kampioen of niet dat deze ochtend op Papendal niets te halen viel.

We begonnen agressief aan de wedstrijd met veel druk op de bal. Goede combinaties afgewisseld met mooie passing over afstand leverde al direct veel mooie doelpunten op. Na twee potjes was het al 6-0 voor onze jongens. Helaas sloop er toen iets van gemakzucht in. Minder fel en we lieten PSV meer voetballen. Deze tegenstander kan zonder druk heel aardig spelen en we moesten langzaam naar achteren. Dit leverde ook onnodige tegendoelpunten op.

In de rust weer even alle koppies op scherp gezet en de boys snapten dat er weer een tandje bij moest. Prachtige aanvallen waar de spelers ook elkaar de doelpunten gunden zorgden voor een definitieve kloof. Al met al een dik verdiende overwinning. Volgende week naar FC Utrecht. Daar verloren we de titel dus willen we graag iets rechtzetten.
 
Doelpunten: Milan 4x, Jesper 3x, Jesaja 2x, Karsten 2x, Janairo 2x, Jim 2x, Jip 1x en Dean 1x.Bron: redactie / DvdW

Deel online: