Nieuwsberichten
Vitesse O11 boekt overwinning op FC Utrecht 13/04

Afgelopen zaterdag mochten we al voor de vierde keer in competitieverband aantreden tegen FC Utrecht. Elke keer spannende potjes met wisselende resultaten. Wat we wel geleerd hadden uit de vorige ontmoetingen dat scherp en fanatiek beginnen noodzakelijk is om Utrecht weinig kans te geven.

De opdracht was goed begrepen want vanaf de eerste minuut was een fel Vitesse te zien dat de tegenstander goed onder druk hield. In deze fase van de wedstrijd had onze tegenstander niet veel te vertellen. De rust gingen we in met een 7-2 voorsprong. Na de pauze werd geprobeerd de goede lijn door te trekken. FC Utrecht kwam echter veel beter voor de dag en had delen van de wedstrijd ook meer balbezit. Gelukkig waren Benjamin en Joey goed op dreef en wisten de Utrechtenaren vaak van scoren af te houden. Zelf waren we effectief in de afronding van de kansen die we kregen.

Uiteindelijk werd een over de hele wedstrijd een dik verdiende 10-4 behaald. Wederom weer een leuke wedstrijd tegen één van de sterkste tegenstanders uit deze competitie.

Doelpunten:  Luc 2x, Jesaja 2x, Milan 2x, Dean 1x, Jesper 1x, Xavi 1x en Jim 1x.
 

Vitesse O11 - Elinkwijk JO12 (Oefenwedstrijd)

Op dinsdag al weer een oefenwedstrijd tegen Elinkwijk JO12. Dit keer weer op een heel veld (11:11). Het was een zeer leuke leerzame wedstrijd voor onze boys. Een aantal spelers trainden met O12 mee en wij hadden twee spelers uit O10 (Arda en Jort) en de aanwinst voor volgend seizoen Juwensly. Al snel bleek dat vooral fysiek onze tegenstander sterker was. Onze jongens wapenden zich hier dapper tegen. Uit de laatste kans van de eerste helft (van drie) scoorde Milan uit een afgeslagen bal vanuit een hoekschop. Het tweede deel weer de nodige wisselingen doorgevoerd door trainer Harry. Tevens jongens op ander posities proberen. In het tweede deel bleef het een gelijk opgaande wedstrijd waarin Elinkwijk de stand gelijk trok. Ook hier uit een afgeslagen hoekschop verdween de bal via de binnenkant van de paal in het doel, 1-1. In het laatste deel van de wedstrijd knokten de jongens voor wat ze waard waren om een goed resultaat te behalen. Als collectief werd een sterke prestatie neergezet waarbij we ook weer meer in balbezit waren. Door doelpunten van Milan en Juwensly wonnen we de wedstrijd met 3-1. Een zeer nuttige wedstrijd tegen een leuke tegenstander!


Bron: redactie / EdH

Deel online: