Nieuwsberichten
Vitesse O11 boekt overwinning tegen Sparta 23/02
Dit weekend stond er druk voetbalweekend op het programma. Op de zaterdag een kraker tegen Sparta en op de zondag een sterk bezet toernooi in Helmond.

De wedstrijd tegen Sparta bleek bij voorbaat al een spannende wedstrijd te worden. Beide clubs nog ongeslagen in de kampioenspoule dus beide partijen waren er op gebrand om de wedstrijd te winnen. En dat zag je ook terug in wedstrijd die erg spannend was. Vele mooie aanvallen van Vitesse en goede verdedigende acties en geweldige reddingen van de keepers werden beloond met de eerste potjes die aan beide kanten die naar Arnhemse zijde werden getrokken met een ruststand van 7-3 voor Vitesse.

In de tweede wedstrijd was Sparta erg gebrand om de zege toch nog mee te kunnen nemen naar Rotterdam en kwam erg sterk uit de startblokken maar het mocht niet baten de jongens van Vitesse gaven een goed antwoord terug en hebben de zegereeks doorgetrokken door met 10-7 van Sparta te winnen.
 
Doelpunten:
Milan 5x, Robin 2x, Jesper 2x en Geronimo 1x

Toernooi Helmond:
De volgende dag stond er een lastig toernooi op de planning.
Beide teams begonnen goed en werden beide tweede in de poulefase . Maar toen hakte de zware wedstrijd van de dag ervoor erin bij de jongens. Maar toch hebben de jongens een topprestatie neergezet en werden 5e en 8e van het toernooi.

Al met al een top voetbalweekend met mooie hoogtepunten.Bron: redactie / EdH

Deel online: