Nieuwsberichten
Vitesse O11 boekt ruime zege in Almere 04/10
Na een lange voorbereiding met toernooien en veel oefenwedstrijden mochten onze jongens vandaag aantreden voor de eerste competitiewedstrijd in en tegen Almere. Heel positief om te zien dat door die voorbereidingstijd heen de jongens stappen maken. Zowel individueel maar ook als team worden ze iedere week beter en begrijpen ze steeds beter wat de trainersstaf van ze wil zien. Wisselende resultaten horen bij zo'n proces en het kan niet elke week super goed zijn. Maar door hard te werken tijdens de trainingen op het veld en in de gym en te leren van alle wedstrijden die we spelen groeit er iets moois.
 
Afgelopen zaterdag dus voor het "echie". Je wilt toch graag zien waar we staan t.o.v. andere BVO-ploegen, ook al is het resultaat ondergeschikt aan de ontwikkeling. Vanaf de eerste minuut speelden we positief agressief met druk naar voren. Bij balverlies proberen weer binnen drie seconden de bal te heroveren. Dit ging bij vlagen heel goed en Almere had veel moeite om onder deze druk uit te komen. Soms leek het te gemakkelijk te gaan, verslapte de agressie hier en daar, maar over het algemeen waren we in alle acht  de partijtjes duidelijk de bovenliggende partij. Uiteindelijk wonnen we met 3 - 15. 

Aanstaande zaterdag oefenen we tegen De Graafschap op Papendal om 10.00 uur. Kom rustig langs om, naast de grote, trouwe ouders aanhang te genieten van dit leuke team.

Doelpunten:
Luc 4x, Jim 3x, Jesaja 2x, Milan 2x, Jesper 2x, Geronimo 1x en Janairo 1x. Een goed begin van de competitie.Bron: redactie / EdH

Deel online: