Nieuwsberichten
Vitesse O11 haalt uit tegen Almere City 27/11
Twee wedstrijden op een groot veld (11:11) gingen vooraf aan de wedstrijd tegen Almere. Vorige week zaterdag tegen DOVO O12, 0-4 winst, en afgelopen dinsdag CSV Apeldoorn O13 een meer dan verdienstelijk gelijkspel, 2-2. Nu was het echter weer tijd voor de competitie.

De uitwedstrijd in Almere waren we veel beter dan onze tegenstander, maar vergaten we dat omzetten in doelpunten. Deze opdracht kregen de boys in ieder geval mee in deze thuiswedstrijd. Almere speelde positief agressief om het ons heel moeilijk te maken. Bij vlagen lukte dat ook maar onze jongens waren vandaag niet van hun stuk te brengen. Vanaf de eerste minuut probeerden we de druk op onze tegenstander te houden. Dit lukte goed en de kansen die hier uit ontstonden werden dit keer ook verzilverd. In de rust hadden we dan ook al een behoorlijk verschil gemaakt. De eerste potjes hierna lieten we zien dat we nog erg gretig waren. Met mooie combinaties maakten we veel doelpunten. De grote uitdaging was dit ook in de laatste wedstrijdjes vast te houden.

Almere kwam echter steeds beter in de wedstrijd en maakte het ons steeds moeilijk. Op het ene veld kwamen we zelfs met 0-2 achter door mooie doelpunten van Almere. We lieten het hoofd niet hangen en toonden ons mentaal sterk. Door niet op te geven haalden we toch nog een 2-2 uit de strijd. Al met al een verdiende 25-8 overwinning.

Aanstaande woensdag spelen we om 17.30 uur uit tegen FC Utrecht en gaan we proberen de koppositie weer over te nemen.
 
Doelpunten:
Jesaja 7x, Mats 4x, Jesper 4x, Milan 2x, Keyan 2x, Robin 2x, Janairo 1x, Luc 1x, Jim 1x en Dinay 1x.Bron: redactie / EdH

Deel online: