Nieuwsberichten
Vitesse O11 te sterk voor NEC 18/05

Het blijft voor alle Vitessenaren jong en oud altijd een bijzondere wedstrijd. De derby tegen NEC uit Nijmegen. Ook bij de boys van O11 leeft dat al is dat wel op een positieve manier. Er alles aan willen doen om te winnen. Natuurlijk moet dat elke wedstrijd maar tegen NEC gaat dat vanzelf.

Al gauw bleek dat in de breedte Vitesse sterker was. NEC had 1 team dat zeer goede tred kon houden met Vitesse maar hun andere team had het een stuk moeilijker. Uiteindelijk zorgde dat ook voor de grote uitslag.

Vanaf de eerste minuut lieten beide Vitesse teams goed combinatievoetbal zien. Dit ging gepaard met veel strijd en met prachtige doelpunten. Het was aan de goede doelverdedigers bij NEC te danken dat de score niet hoger uitviel. Op het ene veld was het een gelijk opgaande strijd met over en weer kansen. Hier bleef de teller naar vier kwartjes steken op 3-3. Op het andere veld was het verschil dus een stuk groter 1-13. Al met al een leuke middag voor iedereen van Vitesse-kant, al leken de parkeerhandhavers even roet in het eten te gooien. Gelukkig waren ze bereid de reeds uitgedeelde boetes te wissen zodat iedereen enthousiast naar huis kon gaan.

Komend Pinksterweekend een internationaal toernooi in Düsseldorf. In de competitie wacht nog één tegenstander. Op 30 mei spelen we thuis tegen de kampioen Ajax.

Doelpuntenmakers:
Jesaja 7x, Sage (testspeler) 1x, Battal (testspeler) 1x, Karsten 1x, Luc 1x, Jesper 1x, Janairo 1x, Keyan 1x, Milan 1x, Robin 1x.


Deel online: