Nieuwsberichten
Vitesse O11 verslaat PSV in Eindhoven 03/04

Voor de derde keer in korte tijd moesten we aantreden tegen een team van PSV. Dit keer op veld 4 van De Herdgang. Op deze met weinig gras toebedeelde mat begonnen onze jongens zeer fel aan de wedstrijd. Er werd goed druk gezet en goed gevoetbald.

PSV kwam er in het eerste kwart niet aan te pas. Dit resulteerde in een mooie 0-4 voorsprong. In het tweede kwart werd op het ene veld dit goed doorgezet maar op het andere veld gingen we te makkelijk denken. PSV maakte hier goed gebruik van door foutjes van ons af te straffen en scoorde in korte tijd drie maal. Daarna pakten de boys het weer goed op en werden zelf weer gevaarlijk door mooi opgezette aanvallen. Op het andere veld was een groot gat geslagen zodat bij de rust de totaalstand 4-9 was in ons voordeel.

Na de pauze gingen de potjes allemaal gelijk op en waren doelpunten aan onze kant spaarzaam. PSV maakte de wedstrijd weer spannend door effectiever te zijn in de afronding. Op het eind werd het daardoor nog spannend maar uiteindelijk stond een verdiende 8-10 overwinning op het bord.

Doelpunten:
Jesaja 3x, Jesper 2x, Jim, Karsten, Jip, Milan, 1 e.d.

SDV Barneveld JO12-1 - Vitesse O11
Op maandag alweer de volgende wedstrijd tegen SDV Barneveld JO12-1. Op een regenachtige maandagavond mochten de jongens alweer aantreden in Barneveld. Voor de trainersstaf altijd weer een moment om jongens op andere posities uit te proberen. Sommige potjes gingen heel gelijk op tegen de oudere jongens van de tegenstander. Weer een mooi leermoment om te zien hoe ze daar mee omgaan. Bij vlagen waren hele mooie combinaties te zien die ook mooie doelpunten opleverden. Zoals wel vaker gebeurd tegen amateurteams is er een sterker team en een iets minder sterk team. Daardoor liep de uitslag uiteindelijk nog hoog op maar er was meer tegenstand dan de uitslag doet vermoeden. Uiteindelijk met 2-15 gewonnen maar het belangrijkste was dat het weer een leerzame avond was.
Bron: redactie / EdH

Deel online: