Nieuwsberichten
Vitesse O11: Wij staan bovenaan......wij staan bovenaan 02/12

Op woensdag 29 november moesten we de eerder uitgestelde wedstrijd tegen Utrecht inhalen. Thuis spelen in Utrecht is een rare gewaarwording. Onze boys waren echter geheel niet van slag. Vanaf de eerste minuut wilden ze de koppositie overnemen van Utrecht dat nog niet verloor.

Met goed voetbal, hard werken en echte teamspirit werd FC Utrecht vanavond tegemoet getreden en verdiend verslagen. De eerste potjes gingen gelijk op waarbij we qua resultaten vrijwel steeds net aan de goede kant van de score bleven. In de derde serie wedstrijdjes namen we ineens afstand. Met name Milan zorgde daarvoor met briljante doelpunten. Hoogtepunt was dat hij na een geweldige aanname zo dicht bij de keeper stond dat hij slechts nog kon stiften. Dat deed hij dan ook met als resultaat een prachtig doelpunt.

In de laatste wedstrijdjes moesten we proberen de voorsprong uit te breiden. Dit lukte helaas niet omdat ook Utrecht er nog alles uitperste. Uiteindelijk een verdiende 15-10 overwinning en de koppositie. Dit werd door de jongens uitbundig gevierd. Zelfs het alarm in de kleedkamer ging een paar keer af. Volgende wedstrijd op 9 december is thuis tegen Zwolle. We zullen er dan weer moeten staan. Maar eerst op naar Sinterklaas.
Bron: redactie / EdH

Deel online: