Nieuwsberichten
Vitesse O12 doet zichzelf tekort tegen PSV O12 01/04
Onder een heerlijk zonnetje en op een echt grasveld, stond de O12 in Eindhoven tegenover de leeftijdsgenoten van PSV. In de eerdere ontmoetingen dit seizoen was al duidelijk dat de twee ploegen prima aan elkaar zijn gewaagd en dit bleek ook zaterdag weer.

De geel-zwarten mannen begonnen, zoals wel vaker, niet goed aan de wedstrijd en PSV creëerde de meeste kansen. Aan het eind van dit blokje was de tussenstand dan ook 2-0 voor de Eindhovenaren en viel Jim al vlug uit met een blessure.

Maar vechtlust kun je de O12 nooit verwijten en in blok 2 knokte de mannen zich prima terug in de wedstrijd. Dit leverde verschillende mogelijkheden om het scorebord te komen en zelfs om de stand gelijk te trekken, al kreeg PSV ook haar kansen. Maar beide ploegen wisten het net niet te vinden en zo eindigde dit blokje in 0-0. De wedstrijd was van een prima niveau, al blijft het benutten van kansen voor de O12 toch wel een dingetje, waardoor het goede spel te vaak niet zelf beloond.

In blok 3 vielen dan eindelijk de eerste doelpunten aan Arnhemse kant. Nathan en Sage scoorde, maar omdat PSV ook 2 maal wist te scoren, eindigde dit blokje in 2-2.

De tussenstand was dus voor het begin van het laatste blok 4-2 en dus nog alle mogelijkheden om met een resultaat dit treffen te beëindigen. Helaas was dit niet het geval. Waar de O12 de gecreëerde mogelijkheden veelal onbenut liet, alleen Nathan wist te scoren, ging PSV hier beter mee om en wist het 4x te scoren.

Eindstand in dit duel: 8-3.


Bron: redactie / L.K.

Deel online: