Nieuwsberichten
Vitesse O12 laat na zich te belonen tegen Ajax 30/09

Op een zonnig Papendal kwam Ajax op bezoek bij de O12. Ajax en Vitesse O12 zijn inmiddels al geplaatst voor de hoogste competitie die over 2 weken van start gaat. Deze wedstrijd ging dus niet om de punten, maar uiteraard wel om de eer.

In de 1ste 2 blokken kon Vitesse prima partij bieden, maar kregen we de bal niet tussen de palen. Dit was eigenlijk het verhaal van de wedstrijd. Qua veldspel konden we de hele wedstrijd goed meekomen, alleen Ajax rondde de kansen beter af. Dat is toch waar het uiteindelijk voor een groot deel om gaat. Natuurlijk vinden de trainers het veldspel en de manier van spelen heel erg belangrijk, maar je moet jezelf wel belonen. Dit hebben we nagelaten..

Ook in de laatste 2 blokken was het beeld hetzelfde. Een gelijk opgaande wedstrijd, maar het scoren van doelpunten bleef uit. Daarbij moet ook gezegd worden dat Ajax over prima keepers beschikte. Gelukkig komen we Ajax nog 4 keer tegen dit seizoen, want qua weerstand kunnen we prima meekomen. Het zou mooi zijn dat we dan ook resultaten kunnen boeken. Want als je met 11-4 verliest is het voor de buitenwacht toch een duidelijk verschil.

Scoreverloop: 
Team A: 0-1, 0-2, 0-3
Team B: 0-1, 1-1, 1-2
Team A: 0-1, 0-2, 0-3, 0-4, 1-4, 2-4
Team B: 0-1, 1-1, 1-2
Bron: redactie / JD

Deel online: