Nieuwsberichten
Vitesse O12 verliest thuis van FC Utrecht 05/04
Zaterdag 1 april stond voor Vitesse JO12-1 de vierde competitiewedstrijd (voorjaar) op het programma. Na wedstrijden te hebben gespeeld tegen FC Twente (winst), Ajax (verlies), AZ (winst) was ditmaal FC Utrecht te gast op Nationaal Sportcentrum Papendal. In de voorjaarscompetitie spelen we een wedstrijd 8 – 8 (twingames) en een wedstrijd 11 – 11 (groot veld). Met de nieuwe competitie zijn er ook nieuwe regels qua uitslagen. Wanneer een wedstrijd onbeslist eindigt krijgen beide ploegen één punt. Is er een winnaar dan krijgt deze één punt en de verliezer geen punt.
 
Twingame 8 - 8
Vitesse heeft afgelopen zaterdag een van de beste (twingame) wedstrijd van het seizoen gespeeld. De jongens laten verzorgd voetbal zien en creëren veel kansen. De jonge Vitessenaren vergaten zichzelf echter te belonen. Utrecht daarentegen was uiterst effectief. Zo kan het gebeuren dat Vitesse de wedstrijd bepaalt, Utrecht een uitval krijgt en vervolgens 0-1 achter staat en deze wedstrijd ook uiteindelijk verliest. Op het andere veld is de wedstrijd onbeslist 0-0.
 
Het tweede deel van de twingames was een kopie van het eerste deel. Vitesse is gretig en wil graag afstand nemen van Utrecht. De wedstrijden eindigen in winst voor Vitesse (2-0) en een onbeslist (1-1). Daarmee komst de ruststand op 3-3.
 
Doelpuntenmakers: Aiden, Bas, Dirk
 
11 - 11
Voor aanvang waren we vol vertrouwen op een goede afloop van de wedstrijd. Het vertoonde spel in de twingames gaf de burger moed. De teleurstelling was groot dat de jongens dezelfde weerstand en goede spel niet konden laten zien als in de twingames. Beide wedstrijden eindigen uiteindelijk in Utrechts voordeel (1-3 en 0-1). Daarmee stapt de FC als winnaar van het veld en neemt het de drie punten mee naar Utrecht.  
 
Doelpuntenmaker: Bouke
 
Eindstand 3-5Bron: redactie / RvdB

Deel online: