Nieuwsberichten
Vitesse O12 verslaat Volendam 24/02
Na het oefenduel tegen Rot-Weiss Essen van afgelopen zaterdag (3-0 winst), stond er voor de O12 woensdagavond (20-2) het inhaal competitieduel tegen de leeftijdsgenoten van Volendam op het programma. Op het vertrouwde Papendal begon het eerste blokje redelijk gelijkwaardig. Volendam, dat met een aantal O13 spelers speelde, bood prima partij en dit blokje eindigde dan ook in een krappe 2-1 voorsprong voor de Geel-Zwarten.

Het tweede blok was er een met twee gezichten. Aan de ene kant werden de vele gecreëerde kansen prima afgerond en stond er een 5-0 stand op het bord, terwijl aan de andere kant de bal er niet in wilde en eindigde het hier in 0-0. Ook in het derde blok werd er door de O12 prima voetbal gespeeld. Snelle aanvallen, prima positiespel en het hoge druk zetten leverde aan het eind van het blok een 7-1 stand op, wat de totaal tussenstand op 14-2 bracht.

In het laatste blokje werd er ook weer volop gescoord, alleen gelijk verdeeld dit keer. Op de ene helft won de O12 met 3-1, terwijl aan de andere kant Volendam met dezelfde score won. Dit blok eindigde dan ook in een 4-4 gelijkspel. De totaalwinst kwam hiermee op 18-6 voor de O12.

Doelpuntenmakers:
Jim 3 x
Jesper 3 x
Luc 3 x
Jesaja 2 x
Juwensley 2 x
Jip 1 x
Milan 1 x
Robin 1 x
Xavi 1 x
Youssef 1 x

De komende twee wedstrijden zijn uit tegen AZ en uit tegen Ajax.


Bron: redactie / L.K.

Deel online: